körbe-körbe

Amiről itt olvashatsz funkcionális edzés. Hogy Nekem ez mit jelent? Amitől jobb leszel, erősebb, gyorsabb, pontosabb, ruganyosabb, lazább. Nem cél hogy zsírt égess! Nem cél a szebb, izmosabb, kigyúrtabb, szálkásabb, izomzat elérése. Ezek mind csak történnek ezek csak a következmények és mellékhatások. A cél hogy a testünk működjön. Hogy élvezzük a mozgást, és ne fájjon semmink. Az, hogy közben komoly centik esnek le hasról / fenékről, vagy nem férsz bele a régi pólódba mert szétreped a hátadon, csak következmény! Edzés, Testmozgás kezdőknek és haladóknak. Intenzív köredzés, funkcionális training minden módon. Pár használható edzésterv, gyakorlat és módszer mindenkinek. Alapvetően egyszerű eszközökkel vagy saját testtel végezhető mozgásforma, mely szív - tüdő - izomzat terhelő.

Címkék

10kSwing (5) 15perc (5) 2012 (1) 20perc (7) 30perc (17) 40perc (9) 5-5-5 (1) 531 (6) 540 (1) 7perc (1) angie (2) Animus (1) annie (1) A CÉG (12) back squat (12) barbara (1) beteg (1) Brett Jones (1) chin-up (2) cindy (1) clean (11) crossfit (46) csoportos (28) dallas (6) dead lift (6) doboz ugrás (10) egyéb (1) egyeb (1) egyeni (8) egyéni (42) elemelés (3) elizabeth (1) evezés (1) fekvenyomás (12) fithy50 (3) fittaréna (1) fran (3) front squat (21) futás (1) gladiátor (1) haladó (34) hang clean (1) jerk (7) kettlebell (41) kezdő (20) killer (2) Klokov (1) köredzés (19) középhaladó (38) linda (1) manmaker (2) muscle up (1) OHS (6) open 14 (1) press (5) push press (6) ring dip (1) shoulder press (2) snatch (13) snatch pull (7) snatch test (4) tabata (3) teszt (25) vasárnap (8) verseny (2) Volkswagen (1) Címkefelhő

Szurkolás

2013.05.20. 10:57 Opifex

Címkék: crossfit

  Pünkösdi hosszú hétvége egy remekbe szabott biciklizős borozgatós hétvége lett. Ami "pöttyet" elvonta figyelmemet, az a CrossFit Games európai regionális döntője volt. Az igazság az, hogy szurkoltam, szorítottam én már csapatoknak / embereknek , de Kovács Laci (Lacee) azon kívül hogy megnyerte a versenyt, az európai összes nagy nevet maga mögé utasítva, engem is megajándékozott a szurkolás valódi örömével.

lacee.jpg

  Minden egyes versenyszámot a twitteren a facebookon, meg a games hivatalos weboldalán felváltva követtem, nem csak immel-ámmal hanem körömrágva, szorítva, hogy jól menjen, hogy sikerüljön elöl végezni. Élőben, azonnal a neten. Furcsa és kellemes érzés volt szorítani számolgatni, hogy mennyit, hogyan kell megoldjon, hogy tuti kijusson a VB-re (első 3 helyezett jut ki automatikusan). Az utolsó számot a EuroSporton tudtam követni, és könny csordult a szemembe amint a finn legenda Mikko Salo fejet hajtott Lacee előtt és elsőként gratulált győzelméhez. Köszi Lacee! Tudom sokan gratuláltak, de tényleg fantasztikus sportteljesítmény amit "letettél ide az asztalra".

Ime a video idővel...

Utólag még azon gondolkodtam el, hogy talán 2 dolog miatt tudtam ennyire értékelni azt ami Lacee elért:
- Mert van szerencsém - még ha csak látásból 1-1 versenyről is - de testközelből ismerni, és tudom hogy milyen sportember, hogy milyen JÓ ember. (Apró példa: Egy tavalyi versenyen - ahol ő bíró volt - simán megkínált a saját ebédjéből, egy ismeretlen srácot, mert annál nem volt kaja.)
- És talán azért is tudtam szurkolni, mert tudom, hogy az a teljesítmény amit és ahogy Ő illetve a többi élversenyző meg tud csinálni az mekkora munka, mennyi rengeteg edzés, lemondás, gyakorlás odaadás kell hozzá.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://korbe.blog.hu/api/trackback/id/tr785309586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása